Sisteme de smart house

Beneficii ale instalarii unui sistem de smart house
Nevoile clienților de a implementa sistemele de smart house
Descrierea sistemelor de smart house
De ce sa utilizam sistemele de smart house?
Structura sistemelor

Beneficii

Beneficii ale instalarii unui sistem de smart house

Casele inteligente fac viata mai sigura si mai usoara prin integrarea unui numar mare de senzori, prize, intrerupatoare si alte echipamente. Poti controla luminile, prizele, echipamentele audio-video, rulourile, termostatele sau jaluzelele. Complexitatea acestor sisteme este data numai de imaginatia ta.

Nevoile clienților de a implementa sistemele de smart house

Este vorba despre tine, comfortul tau si al familiei tale.

Descrierea sistemelor de smart house

Unitatea centrala este cea care controleaza toate echipamentele si in care se fac toate setarile, conditionarile si scenariile necesare casei tale si comfortului tau.
Senzorii de prezenta sunt exhipamentele care detecteaza prezenta sau miscare si in functie de de starea semnalata actioneaza alte echipamente;
Actuatoarele sunt echipamente care actioneaza diverse echipamente la comanda sau dupa un scenariu predefinit. Poti porni irigatia, esspresorul de cafea sau trage jaluzelele automat la ora definita de tine.
Prizele inteligente sunt prize aproape normale … doar ca iti spun consumul si pot fi controlate de tine. De exemplu sa poti inchide TV-ul din camera copilului sau soacrei.
Senzori de inundatie se instaleaza in zonele in care exista riscul de inundatie ( baie, bucatarie etc. ) si in cazul in care apare un astfel de incident avertizeaza sau opreste automat alimentarea cu apa, reducand pagubele.
Elecrovanele sunt echipamete care pot inchide sau deschide la comanda sau automat alimentare cu apa
Termostatele sunt integrate in sistem si poti control temperatura individual in fiecare camera sau pe fiecare calorifer, la comanda sau automat;
Senzori de temperatura sunt sonzorii care masoara permanent temperatura ambeientala;

De ce sa utilizam sistemele de smart house?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Sisteme compatibile cu sistemele de smart house

Sisteme de supraveghere video

Video interfoane

Yale electromagnetice

Sisteme audio

Sistem TV

Vrei să afli mai multe despre sistemele de smart house? Contactează echipa noastră de specialiști!