Soluții de analiza video

Transformă-ți sistemele de securitate și securitate la incendiu cu ajutorul soluțiilor deep learning și AI în cele mai sigure soluții la această oră

Beneficii ale instalarii unui sistem de analiză video
Nevoile clienților de a implementa sistemele video
Descrierea sistemelor de analiză video
De ce sa utilizam sistemele de analiză video?
Structura sistemelor

Beneficiile sistemelor de analiză video

People counting

LPR

Heatmap

Queue detector

Face datection and face recognition

Smoke and fire detection

Lost object detection

Human intrusion detection

Advanced search

WMS

Nevoile clienților de a implementa sistemele video

Camerele de supraveghere video au fost folosite pentru prima dată de germani pentru a observa lansarea rachetelor V2, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. De atunci, camerele video au evoluat în tehnologia completă si complexa a sistemelor de supraveghere video, integrate cu alte sisteme de securitate, pe care o cunoaștem și o folosim astăzi, pentru siguranta zilei de maine.

De la clădiri publice, la birouri private, de la fabrici, pana la mici ateliere, de la malluri, pana la magazine mici, de la ansambluri rezidentiale, pana la locuințe individuale, camerele de supraveghere video amplasate strategic de catre specialistii HighTech Security Romania sunt utilizate eficient pentru a vizualiza evenimentele pe măsură ce apar, pentru a analiza fluxuri de oameni, precum și pentru a captura si inregistra imagini pentru vizioanare ulterioara.

Prin implicarea in procesul de identificare profunda a nevoilor fiecarui beneficiar, ne ajutam clientii să înțeleagă rolul si avantajele sistemului lor de supraveghere în diferitele zone ale proprietatii lor, să documentam si sa stabilim fluxul ideal de lucru pentru această cerință operațională înainte de a trece la proiectare.

Abia atunci putem selecta cele mai potrivite solutii, rezoluții și lentile pentru camere, să proiectăm montarea, puterea și transmisia adecvate și să stabilim modul în care ar trebui înregistrate și afișate acele imagini, pentru a răspunde utilizatorilor, asigurând conformitatea și funcționând în limitele mediului.

Descrierea sistemelor de analiză video

Solutiile de analiza video se bazeaza pe analiza software a imaginilor preluate de sistemele de supraveghere video.

De ce sa utilizam sistemele de analiză video?

Avantajul utilizarii sistemelor de analiza video este eliminarea erorilor personalului  de securitate aproape in totalitate in identificarea unor evenimente, cum ar fi identificarea numerelor de inmatriculare auto, a obiectelor, persoanelor, animalelor sau anumitor incidente, toate predefinite ca evenimente in sistem.

Structura sistemelor

Structura sistemelor de analiza video este urmatoarea:

  • sistemul de supraveghere video;
  • serverul de analiza video;
  • software-ul de analiza video;
  • statiile grafice;

Vrei să afli mai multe despre sistemele de analiză video? Contactează echipa noastră de specialiști!